Kies jouw taal
Info

Praktische info

Helaas, het Fendt Treffen is afgelopen. Het is niet langer mogelijk om tickets aan te kopen.

Circulatieplan tractoren

In de ruime omgeving van Kuurne zal de nodige bewegwijzering worden geplaatst om vlot de Hippodroom van Kuurne te bereiken. Gelieve deze en of de instructies van seingevers (en politie) op te volgen. Op de terreinen dienen de instructies van de stewards/ seingevers opgevolgd te worden.

Voor het transport van tractoren is een op/aflaadzone voorzien. Deze aparte parking is aansluitend aan het terrein van de Hippodroom. De ingang naar deze terreinen bevindt zich ter hoogte van de Kattestraat 126.

Informatie voor deelnemers die komen met aanhanger, dieplader of vrachtwagen wordt enkele dagen voor het Fendt Treffen toegestuurd.

Parking bezoekers

De toegang tot het Fendt Treffen voor bezoekers bevindt zich aan de Kattestraat 188 (via de Kubox)

De Hippodroom van Kuurne is vlot bereikbaar. De parkings in de Kattestraat zelf zullen wellicht snel volzet zijn. Op wandelafstand bevinden zich voldoende andere parkeerplaatsen van waaruit u te voet de Hippodroom snel kan bereiken: Deze parkings bevinden zich in Nieuwenhuyse P1 (FC Eendracht), De Vlaskouter P2, Lt.-Gen. Gérardstraat P3 (Parking Damier) en De Boomgaarstraat P4.

Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid langs de Brugsesteenweg (N50), in het industriepark Waak ter hoogte van de Noordlaan, Vijverhoek en Industrielaan.

Ook in de straten rondom de Hippodroom zijn er heel wat straten met parkeermogelijkheden. Mogen we je wel vragen je wagen reglementair te plaatsen en geen overlast te bezorgen aan de omwonenden.

Informatie openbaar vervoer: check de website van de Lijn en de NMBS.